OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochranu osobních údajů bereme ve společnosti Barevné kamínky s.r.o. velmi vážně. Vaše údaje, především emailové adresy, telefony i jiné, jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vámi svěřené údaje jsou zabezpečeny proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, ze které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku Vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace, nákupu, kontaktních či jiných poptávkových formulářů na našem webu Hrajeme-si.cz nebo na našich stránkách na Facebooku.

Sesbírané osobní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro obchodní a marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši zaměstnanci, spolupracovníci a agentury jsou z naší strany vázáni diskrétností a mlčenlivostí. Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit.

INFORMACE O POUŽITÍ COOKIES

Pro usnadnění vaší orientace, pohybu a objednávek na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem internetovém prohlížeči. E-shop Hrajeme-Si.cz využívá cookies například pro zapamatování si zboží vloženého do košíku do vaší příští návštěvy, předchozí výběry adres, způsobů dopravy a platby atd. Kromě toho jsou k měření a vyhodnocování návštěvnosti tohoto webu využívány cookies třetích stran (PrestaShop a Google Analytics).

Cookies jsou malé soubory, které se uloží na váš pevný disk. Tyto soubory vám nijak neškodí ani nezískávají žádná citlivá data z vašeho počítače. Používání cookies můžete deaktivovat (zakázat) ve vašem internetovém prohlížeči.

 


Akce

Nejprodávanější produkty